Max, wat?

Heb je een idee en wens je het om te zetten in een succesvol product? Weet je niet goed hoe de lancering ervan aan te pakken? Twijfel je over de keuzes die je moet maken in functie van het beschikbare budget? Of zoek je een partner die je kan ontzorgen omdat het marketingluik je wat boven het hoofd groeit? Die oplossingen biedt? Of ben je misschien eerder op zoek naar een sparring partner om idee├źn, concepten, opportuniteiten mee af te toetsen?

Branding

We helpen je graag met namesearch, de creatie en uitwerking van je bedrijfs- of productlogo, een (nieuwe) huisstijl, een aparte look & feel, een nieuwe verpakkingslijn, merchandising, ...

Communicatie-advies

We denken graag mee over de beste manier om je missie en visie om te zetten in een performant communicatiebeleid. We adviseren je graag bij de keuze van de middelen om je boodschap optimaal te verspreiden bij de juiste doelgroep.

Communicatietools

Heb je een website nodig, of eerder een brochure? Of wellicht beide? Wil je de consument op het verkooppunt aanspreken, of via een online campagne? Misschien is een creatieve postmailing aangewezen, of kies je voor een meer budgetvriendelijke e-mailing? We kiezen voor de beste keuzes met het accent op een MAXimale benutting van de beschikbare budgetten en respect voor de gestelde ambities.

FOCUS en co

We kennen perfect onze sterktes, maar we weten ook wanneer we best hulp inroepen. Dit om altijd de nodige kwaliteit en flexibiliteit te kunnen bieden. Media-aankoop, het bouwen van complexe websites, e-commerce platformen, SEA-campagnes, events, ... vertrouwen we liever toe aan een netwerk van partners waar we door de jaren heen een vertrouwensrelatie mee hebben uitgebouwd.