Max, wie?

Neen, we hebben geen hond met de naam Max. We zijn ook niet zo overenthousiast dat we alles ‘de max’ vinden. Al zijn we wel enorm begeesterd door het communicatievak. En gaan we er altijd ten volle voor. Met immens veel goesting en passie. En met kennis van zaken. Samen hebben we onze sporen al wel verdiend in de wereld van de communicatie. 60 jaar ervaring, dat kan MAXimaal tellen…

Nancy Geeroms, MAX Consulting Kortrijk Heule

Nancy Geeroms

Na 29 jaar als (senior) account manager bij diverse reclame- en PR-bureaus besloot ik eind 2017 om de focus te verleggen. De boeiende uitdaging om als zelfstandig communicatieconsultant mijn eigen klanten van A tot Z, ofwel van Analyse tot Zoekopdracht, te begeleiden geeft me extra motivatie. Grote ambities, maar iets kleinere budgetten of mogelijkheden? We zetten ze om in een mooi, creatief project met als resultaat een MAXimaal rendement.

Klaas Fremaut Max Consulting Kortrijk Heule

Klaas Fremaut

Hoewel mijn focus nog steeds voor 100% op Focus ligt, ligt mijn hart ook bij MAX of althans bij de zaakvoerster ervan. Ik sta haar graag bij met de ervaring en knowhow die ik de voorbije 30 jaar heb opgebouwd. Mijn passie voor het reclamevak is eindeloos.
Mijn goesting om elke dag weer de boeiende wereld van de communicatie te verkennen, wordt steeds groter. En de energie is en blijft groot genoeg om MAXimaal de focus te leggen.